Bedenktermijn

Bij de aankoop van een product heeft u de mogelijkheid de koop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. 

 

Retourvoorwaarden

Het product dient binnen de aangegeven bedenktermijn retour te worden gestuurd in de onbeschadigde, originele verpakking -indien redelijkerwijs mogelijk. Producten mogen -om hygiënische reden- niet in aanraking zijn geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst van het product constateren dat het product beschadigd of bevlekt is, behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen voor waardevermindering.  

 

Verzendkosten 

Indien een product retour wordt gestuurd komen de kosten van de retourzending voor de rekening van u als consument. Wij zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, het aankoopbedrag terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

 

In het geval van retourneren dient u gebruik te maken van het herroepingsformulier welke beschikbaar is onderaan deze pagina.

Meer informatie over de herroeping van producten vind u in de algemene voorwaarden

 

Herroepingsformulier
Word – 25,0 KB